När sommaren är som bäst!

Idag har jag haft en underbar dag här i USA. Vi var ute med en båt med Dougs kompis och badade och åkte som en gummiring fast platt efter båten. Vädret var perfekt och vattnet var riktigt varmt, varmare än när vi går till poolen! Jag tog nästan 600 bilder så jag har inte haft tid att gå igenom alla än så jag lägger upp dem imorgon, men ni får ett smakprov på en nu :) När vi kom hem åt vi lite pizza och macarones och kollade på alla bilder! Precis innan jag skulle gå ner fick jag även se massor av eldflugor ute i trädgården, så häftigt! Jag ska försöka filma dem någon gång och lägga upp! Många kramar!! 
 

Lite regn

Idag bestämde vi oss för att göra ett försök att gå till mataffären jag och barnen. Vägen dit gick jättebra bara att vi var väldigt varma när vi kom fram, men det löste sig med varsin god glass. Efter glassen gick vi till en mysig bokaffär där barnen kunde sitta och läsa och kolla bland böcker och tidningar. Elias är så duktig på att läsa! Jag läste för Isabel och hon rättade mig när min engelska inte var så bra ^^ Efter en timme inne på bokaffären tog vi varsin macka på Starbucks innan vi skulle gå hemåt. När vi väl var redo att gå kom regnet, och inte bara ett vanligt svenskt sommarregn utan ett amerikanskt stormregn. Det började blixtra och blåsa och det blev stora vattenpölar efter bara några få minuter, så istället för att gå hem fick vi gå tillbaka in i bokaffären och läsa lite till. När regnet tog en liten paus fick vi skynda oss hem innan nästa skur kom, då hade vi varit borta i fyra timmar! Caroline kollade väderleken för nästa vecka och det ska vara regn och åska varje dag, tjoho! 
 
 

NEW YORK I BILDER - DAG 4

 
 

95° F

 
 
Japp, idag har det varit 95° F här, vilket är ungefär 32,5° C, och strålande sol! Vi åkte till en annan pool idag med barnens farmor. Det var så mycket folk så jag blev tokig. Det kom tre stora gula skolbussar fullproppade med barn från ett läger plus massa annat folk. Vi stannade inte lika länge som vi hade tänkt oss vilket var skönt! När vi kom hem lagade jag mat åt barnen och sen spelade vi lite spel och läste innan Caroline kom hem. Nu pratar jag med August. Jag saknar honom lite extra mycket idag, eftersom det idag var 20 månader sedan vi blev tillsammans! :) 
 
Jag hoppas att vädret blir bättre hos er där hemma snart och att det håller i sig här, helst utan att bli varmare... Många kramar!! 
 
 

Vattenskoj i värmen

Igår var det varmt som vanligt så vi passade på att leka med barnens nya vattenspridare ute i trädgården. De är så söta för när de leker så skrattar de hela tiden. När vi badar i poolen skrattar Isabel så mycket att hon inte orkar hålla sig uppe över ytan! Idag ska vi till poolen igen och njuta av värmen. Tar med kameran! Kram på er där hemma! (bilder från igår kommer senare)
 

NEW YORK I BILDER - DAG 3

 

När vädret ändrar planerna...

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig igår. Jag skrev ju att vi skulle till poolen och njuta av solen men när jag gick upp märkte jag att det ösregnade! Och när det ösregnar här ösregnar det verkligen! Istället för att åka till poolen släppte Caroline av mig på ett stort shoppingcenter som hade en del outlet affärer som bland andra Hollister och A&F. Jag köpte fyra saker på Abercrombie för bara 338 kronor totalt!! 
 
På eftermiddagen slutade det regna så vi åkte till poolen ändå! Det är så härligt att vara vid poolen när det är så här varmt! Man orkar knappt ligga och sola för det är så varmt. 
 
Idag har vi varit hemma och tränat på att räkna och skriva. Barnen är så duktiga för sina åldrar! På eftermiddagen gjorde vi ett försök att gå till parken men när vi väl var framme var vi genom svettiga alla tre så vi vände om nästan direkt. Nu har det börjat regna och jag hör att det åskar en bit bort, jag håller tummarna för att det inte ska komma närmare! 
 
Hoppas vädret är okej hemma och att ni har det bra! KRAM

Sunny Day

Igår var det varmt och skönt här i Falls Church, har dock fått höra att det kommer bli ännu varmare om ett tag! Vi spenderade största delen av dagen vid poolen (inte deras egna, det finns ett gäng allmäna pooler i området) och på kvällen var jag och barnen ensamma hemma. Vi åt lite svenskt godis och kollade på den väldigt passande Home Alone. Idag ska vi till poolen igen så jag får snart gå upp och duscha och göra mig iordning. Hoppas allt är bra där hemma! Kram
 
 

NeW YORK I BILDER - DAG 2

 

Midsommarafton i Falls Church

Idag har det inte bara varit midsommar utan en av världens finaste lillasystrars födelsedag också! Min stora lillasyster blev 16 år idag och det är tråkigt att inte jag har kunnat vara med henne idag, men jag tror att hon har haft en väldigt bra dag och att hon är nöjd med sin födelsedag för hon är värd det bästa! Älskar dig Flora!!
 
Idag har vi haft en väldigt varm och härlig dag här i Virginia. På morgonen var barnens kompisar här och lekte och sen åkte vi till parken en stund. Det var riktigt varmt, nästan för varmt! På eftermiddagen firade vi midsommar med jordgubbar, grädde och chokladtårta. Barnen hade gjort vimplar som vi satte upp i taket så det kändes som att vi hade ett eget litet kalas här :) Jag har inte tagit några bilder här än men ska försöka göra det imorgon! Snart ska vi äta lite jordgubbar igen med Caroline och barnen! Man kan aldrig fira midsommar för mycket! Hoppas att ni har haft en bra midsommar i Sverige! Många kramar!
PUSS PÅ DIG FLORA! <3
 
 

NEW YORK I BILDER - DAG 1

 
 
 
 
 

Nu har jag landat...

Nu börjar jag känna mig hemma här i Falls Church. Barnen är så snälla och området är jättefint! När jag har tid ska jag lägga upp bilder från NY och hur jag bor. Har inte haft så mycket tid till sånt än. Nu ska jag gå upp och göra frukost till mig och Isabel. Senare idag eller imorgon ska vi fira midsommar! Glad midsommar till er där hemma i Sverige! Saknar att få vara hemma och fira med er idag! Stor kram!!

En dag i New York

 


Mot Washington

Nu är vi på tågstationen och det är bara en timme kvar tills jag åker! Spännande! Mamma och flora åker till flygplatsen efter jag har åkt, de måste åka tidigt eftersom trafiken här är galen!

Jag har haft fem väldigt bra dagar här i new york och ser fram emot nästa äventyr!


Sista kvällen

Nu har vi precis ätit vår sista middag i New York! Väldigt god mat på en italiensk restaurang. Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket men det har varit svårt att hitta wifi i den här stora staden!

Manhattan är verkligen större än vad man kan tänka sig! Det finns så mycket människor av olika slag och för det mesta är alla väldigt trevliga! Där vi bor i midtown är det väldigt mycket affärsmänniskor så alla går så fort längs med gatorna så jag blir helt knäpp! Inne på Grand central station gick alla åt olika håll men ingen krockade, jag är väldigt imponerad!

Förlåt för våra röriga inlägg! Vi har inte så lång tid på oss när vi skriver! Nu ska vi dra oss mot time square och njuta av sista kvällen! Ha det bra!!


Upper East side

Hi all you Upper East siders! Gossip girl here! Jag tänkte berätta lite vad vi har haft för oss de första dagarna här i drömstaden. I söndags spenderade vi hela dagen på woodbury outlet. Ja vad finns det att säga. Vi sprang runt som galningar och försökte hinna med allt på 6 timmar. Igår började vi dagen med att gå till det största Victorias secret där vi var i mer än två timmar. Efter det åkte vi vidare ner till Soho! Ett stort tips! Det hade allt när det g'ller shopping. Allt från Urban outfiters (våran favorit) till Hollister. Det blev en lång dag med mycket shopping. Vi avslutade kvällen med middag mitt på time square. Niiice! Japp vi har det väldigt bra. Nu har äntligen vårt bagage kommit och vi har sett det mesta av Manhattan. Åkt bussar ända nere i Battery park och idag var vi uppe i Harlem. Just ni sitter vi på en jätte fin restaurang i Upper East side. Det är 28' och sol så vi ska försöka hinna med en promenad i central park och njuta av det fina vädert. Lite mer shopping på 5th avenue ska vi också hinna med. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men det överlämnar jag till Olivia när anländer i Washington imorgon. Då kommer det även upp bilder från våran tid här i NYC! Xoxo Gossip girl


Första dagen i det stora äpplet

Nu är vi här! Flyget gick väl inte helt felfritt... Vårt bagage hann inte med mellanlandningen i Berlin så vi har inte fått våra väskor än. På flygplatsen sa de att de skulle komma sent ikväll och det hoppas vi verkligen att de gör! Idag får vi gå runt i samma kläder som vi åkte i och vi har kunnat duscha på hotellet men inte borsta håret så vi känner os s väldigt ofräscha. Nu ska vi springa till ett hotell för att ta bussen till en outlet där vi kan shoppa loss!!
Hoppas ni har det bra!!


Nu bär det av...

Nu sitter vi vid gaten och väntar på att få gå på planet! Vi mellanlandar i Berlin innan vi åker vidare till New York och ska vara framme 16.30 amerikansk tid. Vi kommer antagligen vara väldigt trötta då men vi ska försöka kolla runt på hotellet och området så vi vet hur vi bor! Ska försöka blogga så fort som möjligt men jag vet inte hur det är med internet på hotellet...

Ha en bra sommar alla här hemma i Sverige så ses vi om fyrtiosju dagar!


Första förberedelserna

Idag är det bara tre dagar kvar till vi åker. Jag har ställt fram resväskor och skrivit upp på en lista vad jag ska ha med mig, men än så länge har jag inte börjat packa. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt imorgon. Magen pirrar ganska rejält nu. Jag har aldrig varit ifrån familjen och August så här länge så det känns lite läskigt, dock är det ju bara fyrtiosju dagar och inte mer! 
 
En inköpslista för New York har också börjat växa fram. Framför allt är det kläder av olika slag men jag måste köpa nytt smink och smycken också! Solglasögon är ett måste med! Om någon har tips på affärer i New York får de gärna dela med sig av de! Vi vill shoppa massa!
 
Snart är det läggdags och imorgon fortsätter förberedelserna! Puss!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.